Cyklus debat s kandidáty do Evropského parlamentu, pořádaný think-tankem Evropské hodnoty, pokračuje. Další diskuze se uskuteční Praze ve středu 23. dubna 2014. Celá událost bude začínat v 19:00 a končit ve 20:40. Jako místo konání byl vybrán Kaiserštejnský palác na Malostranském náměstí. Vstup je volný.

Debatovat přijdou zástupci stran, které se neobjevily v preferencích CVVM: Petr Benda (LEV 21), Petr Mach (Strana svobodných občanů), Jana Volfová (Česká suverenita), Ivan Bartoš (Česká pirátská strana), Milena Vicenová (LES). Samotní hosté jistě zaručují zajímavou debatu, která by rozhodně neměla posluchače nudit. Jako vždy budou mít návštěvníci diskuze možnost pokládat kandidátům své vlastní otázky.

Tématem středeční debaty bude otázka: „Jak by měla EU vypadat v roce 2019?“. Jak sám název napovídá, předmětem diskuze bude budoucí vývoj a směřování Evropské unie. Chcete-li se dozvědět, jak vidí budoucnost Evropské unie Petr Benda, Petr Mach, Jana Volfová, Ivan Bartoš nebo Milena Vicenová, pak neváhejte, zaregistrujte se a přijďte se 23. dubna podívat na debatu s kandidáty, kteří by se mohli stát vašimi zástupci v evropském parlamentu. Registraci, prosím, proveďte přes webové stránky Evropských hodnot